WEBCAST: Den lette vej fra legacy til SOA

BluePhoenix tilbyder ved hjælp af modernisering den lette vej fra legacy til SOA. Legacy-systemer udgør en økonomisk byrde. Modernisering reducerer omkostningerne, time-to-market og risici, samtidig med at systemet tilpasses din virksomheds behov og gør den mere adræt.

Få her et teknisk overblik over, hvad en legacy-modernisering kan indebære, og hvad der bedst kan betale sig: Er det brugergrænsefladen, der skal forbedres? Er det forbindelsesmulighederne med andre applikationer? Er det arkitekturen, så legacy-systemet skal hostes på en ny platform? Er der behov for at migrere til en relationel database eller til et mere moderne programmeringssprog? Eller skal legacy-systemet skrives fuldstændigt om for at tilpasses nye behov og ny teknologi?

BluePhoenix migrerer legacy-databaser, -applikationer, -platforme og -data til moderne teknologier. Foreksempel kan VSAM, IMS, IDMS og ADABAS migreres til Oracle, SQL Server og DB2. COBOL, PowerBuilder og COOL:Gen kan migreres til Java og .NET. Mainframe- og AS/400-platforme kan migreres til .NET, Unix og Linux. Og enhver type legacy-data kan migreres til ethvert moderne format.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og BluePhoenix via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
BluePhoenix logo
Firma: BluePhoenix
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2009