Web 2.0 og it-sikkerheden

Mange it-ledere på topniveau er ikke klar over, hvornår et website kan kaldes web 2.0. Det betyder, at kun meget få it-ledere har fuld forståelse for, hvor udbredt denne type interaktiv teknologi er på internettet i dag. Og hvad man ikke kender, er det svært at forsvare sig imod.

Trusler kan opstå overalt på nettet - men data fra Websense viser, at de 100 mest populære websites er et hurtigt voksende mål for angribere. Sites, der tillader brugergenereret indhold, udgør størstedelen af de 50 mest aktive distributører af malware på nettet.

Dette white paper præsenterer en kvantitativ undersøgelse med interview af 1300 it-ledere fra store virksomheder i 10 lande i regionerne Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA), Nordamerika samt Asien-Stillehavsregionen (APAC) om deres virksomheders it-sikkerhedspolitik i forhold til sociale netværk, samarbejdsværktøjer, online e-mail-tjenester og andre web 2.0-teknologier.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Websense via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Websense logo
Firma: Websense
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2009