Skab engagement online

RESUMÉ

I dette white paper fra Oracle kan du læse om, hvordan din virksomhed kan gribe overgangen til online-engagement an og række ud til alle relaterede folk, processer og platforme. Potentialet ved at skabe engagement online ved hjælp af de rette ledelsesmæssige beslutninger og tekniske investeringer er at have et digitalt miljø, der understøtter en forbundet, agil og engageret organisation.

•    Hvilke forandringer i forbrugernes og medarbejdernes forventninger ligger til grund for behovet for online-engagement?

•    Hvad er de vigtigste ting at gå efter i teknologier, der kan hjælpe til at sikre, at et online-engagement fuldt ud understøtter forretningens strategi og fremtidige succes?


Nøgleord: Social software, Sociale medier, Kollaborativ software, Samarbejdssystemer, Web og internet, Digital strategi, Digital markedsføring, Databaser, ForretningssoftwareFor at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Oracle via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Oracle logo
Firma: Oracle
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2012