Sikker på farten med to-faktor-autentificering med Aladdin eToken

Organisationer af alle typer og størrelser indser i stigende grad, at mobilitet er afgørende for succes. Mobile medarbejdere får fuld adgang til virksomhedens netværk, data og applikationer gennem virtuelle private netværk (VPN) og tager følsomme virksomhedsdata med rundt på bærbare. Resultatet er desværre, at de konkurrencemæssige fordele ved mobiliteten ofte udlignes af brud på data-sikkerheden og følgende non-compliance med privacy-krav og et belastet virksomhedsomdømme.

En stærk autentificeringsløsning kan løse problemet ved at kombinere to eller flere typer af autentificering: "Noget man ved" (såsom kodeord), "noget man har" (såsom et token eller smartcard) og "noget man er" (såsom et fingeraftryk) giver tilsammen en sikker autentificering.

Læs i dette white paper om brugen af sikker to-faktor-autentificering med et token eller smartcard understøttet af et stærkt token lifecycle management-system som Aladdin eToken, og hvordan det fungerer sammen med VPN og kryptering.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Aladdin via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Aladdin logo
Firma: Aladdin
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2008