Sådan leverer du bedre services til kunderne

Læs i dette white paper, hvordan CA Wily Application Performance Management gør det muligt for dig at måle forretningsværdien ved hver brugers onlineoplevelse, proaktivt identificere og prioritisere problemerne ud fra deres påvirkning af forretningen og hjælpe med at løse problemer på tværs af meget komplekse applikationsmiljøer såsom SOA, cloud og virtualiserede miljøer, før de få indflydelse på brugernes oplevelse.

• Udfordringen: Succesfulde it-services og infrastrukturer er nødt til at være optimerede, så kundetilfredsheden ikke lider.
• Løsningen: CA Wily APM-løsningen håndterer dine forretningskritiske applikationers ydelse og tilgængelighed, transaktioner og services samt forbedrer kundernes slutbrugeroplevelse.
• Fordele: CA Wily APM giver dig de data, du har brug for til hurtigt at løse uventede problemer, så du kan koncentrere dig om at levere de forretningsinitiativer, der øger omsætningen.

Nøgleord: Forretningssoftware, It-arkitektur, Cloud computing, Apps, Digital ledelse

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og CA via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
CA logo
Firma: CA
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2010