Opretholdelse af rentabel vækst

I takt med, at de mellemstore virksomheder strammer livremmen for at modstå de forretningsforstyrrelser, som er et resultat af den globale nedgang, vil denne bog skitsere, hvordan virksomhedsprogrammer kan hjælpe med at overkomme typiske vækstproblemer, som mindre virksomheder står over for, samt give dem mulighed for at indtage og fastholde et konkurrenceforspring.

At opnå mere med mindre personale og færre penge samt at finde måder at forberede og fastholde væksten på, er også stadig en langsigtet udfordring for mellemstore organisationer. Virksomheder vil gerne have mere ud af deres it-budgetter - nu mere end nogensinde før. Ved at give sig i kast med disse udfordringer, vender de mellemstore organisationer sig i endnu højere grad mod virksomhedsprogrammer. Analyseinstituttet IDC forudsagde for nyligt, at markedet for virksomhedsprogrammer til små og mellemstore virksomheder vil stige til $80,3 mia. inden slutningen af 2012, hvilket repræsenterer en tilskrevet årlig vækstrate på 10,6 procent for perioden 2008-2012. (1) Den samme undersøgelse konstaterede, at der vil være et stigende forbrug blandt de små og mellemstore virksomheder på tværs af alle virksomhedsprogramsegmenter i løbet af prognoseperioden.

Rapporten konstaterede også, at ved søgningen efter nye driftsløsninger til deres virksomheder, vil de mindre organisationer "have en tendens til at lede efter de løsninger, der er tilpasset den ikke-tekniske bruger, ikke kræver oplæring og giver en øjeblikkelig værdi." Vi vil vise, hvordan virksomheds-software kan tilbyde mellemstore virksomheder den relevante funktionalitet og økonomiske løsning. Disse programmer er ikke blot hurtige og nemme at installere, anvende og vedligeholde, de er også udviklet til at imødekomme restriktionerne, forbundet med begrænsede it-ressourcer og budgetter i lyset af den nuværende nedgang.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Oracle via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Oracle logo
Firma: Oracle
Type: whitepaper
Sprog: Dansk
Produktionsår: 2008