Prisen for it-modernisering

Det er altafgørende ved et moderniseringsprojekt for at nedsætte it-driftsudgifterne at definere klare kriterier for, hvordan man beregner de samlede omkostninger (TCO) både før og efter projektet. En klar metodologi gør det muligt at forudsige projektets investeringsafkast (ROI) og hjælper ledelsen til at vælge den bedste tilgang til at nedsætte udgifterne til it.

BluePhoenix har erfaringer fra tidligere projekter, som beviser, at et moderniseringsprojekt udført med de automatiserede værktøjer fra BluePhoenix, i mange tilfælde har betalt sig selv tilbage efter 24 måneder. Din organisation sparer penge, nedsætter driftsudfordringerne og forbedrer sin evne til at udvide sin markedspenetration ved at opbygge og udføre en strategi til modernisering af it.

Lær med dette white paper, hvordan du holder de økonomiske tøjler ved et it-moderniseringsprojekt og læs case studies af Volvofinans Group, GDC A/S og Israel Local Authorities.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og BluePhoenix via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
BluePhoenix logo
Firma: BluePhoenix
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2009