Velkommen til Oracle Database 11g-produktfamilien

Oracle Database 11g fåes i en vifte af udgaver og er således skræddersyet til at løse forretnings- og it-opgaverne for alle typer virksomheder. Oracle tilbyder derudover adskillige tilpasningsmuligheder af Oracle Database 11g Enterprise Edition til specifikke forretnings- og it-krav.

Dette white paper forklarer hvilke funktioner og tilpasningsmuligheder, der er tilgængelige i hver udgave af Oracle Database 11g:

• Oracle Database 11g Standard Edition One er uovertruffen på brugervenlighed, styrke og pris i forhold til ydelse til brug i arbejdsgrupper, afdelinger og til web på en enkel server med maksimalt to sokler.

• Oracle Database 11g Standard Edition er til enten enkelstående eller clusterede servere med maksimalt fire sokler tilsammen. Den inkluderer som standard Oracle Real Application Clusters

• Oracle Database 11g Enterprise Edition er til både enkelstående og clusterede servere uden begrænsning af antal sokler. Den leverer effektiv, pålidelig og sikker datastyring til missionskritiske transaktionsopgaver, datawarehouses med mange forespørgsler og til blandede opgaver.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Oracle via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Oracle logo
Firma: Oracle
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2009