Indsigt og perspektiv til it-chefen

E-magasinet Smart Enterprise Exchange udgør en unik og eksklusiv informationsressource til it-chefer og senior it-ledere. Som medlem og abonnent har du eksklusiv adgang til et fagligt fællesskab med best practices, ressourcer og indsigter fra brancheeksperter i et fokuseret miljø.
 
Her drejer det sig om indsigtsfulde, provokerende og praktiske idéer med fokus på forretningsstrategi, teknologisk ledelse og karriereudvikling. Indholdet er organiseret i tre specifikke spor:
 

  • It- og forretningsstrategi - visionære tanker om lederskab og ledelse
  • Teknologisk ledelse - taktiske overvejelser, vejledning og råd fra faglige ligemænd
  • Karriereudvikling - karriereplanlægning, personlig udvikling og mentorordning

Indholdet og ressourcerne i disse tre kategorier af viden filtreres af professionelle redaktører for at sikre relevansen i forhold til dine mest presserende problemstillinger angående forretnings-it. Et medlemskab her vil forbedre din måde at samarbejde om alt it-relateret med dine faglige ligemænd på ledelsesniveau, hvad enten de er i nærheden eller spredt rundt over hele kloden.
 
Nøgleord: Digital ledelse, Digital strategi, Karriere, Ledelse, CIO, Executive, Innovation, Executive-bloggen, Projektledelse

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Hvad generer din virksomhed i omsætning i år?
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og CA via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
CA logo
Firma: CA
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2011