Hyper-V Cloud Fast Track Program

Microsoft Hyper-V Cloud Fast Track Program er et fællesinitiativ mellem Microsoft og selskabets partnere, der har som formål at hjælpe organisationer til hurtigt at udvikle og implementere private clouds og samtidig reducere både omkostninger og risici.

Hver Hyper-V Cloud Fast Track-løsning er en integreret løsning fra Microsoft og den givne OEM-partner. Dette tekniske white paper beskriver Microsofts implementering og leverer således ingen information om partnernes implementeringer. I stedet er formålet med dette dokument at give et overblik over Microsofts vejledende principper og designkriterier for denne løsning og over hvordan Microsofts cloud-løsning baseret på Hyper-V-teknologi følger disse principper.

•    Beskrivelse af Hyper-V Cloud Fast Track Program

•    Teknisk overblik

•    Referencearkitektur


Nøgleord: Cloud computing, Virtualisering, Desktop-virtualisering, It-arkitektur, Digital strategi, Server, Server og storage, SAN, Windows, Windows 8, Digital ledelse

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Microsoft via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Microsoft logo
Firma: Microsoft
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2011