ERP til mellemstore organisationer

I det hårde økonomiske klima i dag må alle organisationer forbedre deres effektivitet, og selv i mellemstore virksomheder betyder det som regel koordinering af store mængder oplysninger.

Dette krav er ikke ubetydeligt: selvom organisationen har skiftet fra at være vækstsøgende til at fokusere på overlevelse, er evnen til at drage økonomisk fordel af enhver mulighed og forsvare eksisterende markeder reelt styret af kvaliteten af de oplysninger, der er til rådighed for medarbejderne samt fleksibiliteten af de systemer og processer, hvormed man kan reagere
på ændrede forhold.

Store organisationer har omfattende ressourcer inden for informationsteknologi (it), f.eks. ERP software (enterprise ressource planning), til at opfylde disse krav. Men sådanne systemer opfattes som for besværlige for mellemstore virksomheder, og den lange implementeringstid - nogle gange målt i år - gør, at kun de største virksomheder kan investere. Dog har både teknologien og tankegangen udviklet sig og, som denne bog vil vise, der er nu hurtige implementeringsprogrammer, som gør ERP-systemer velegnede til mellemstore virksomheder.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Oracle via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Oracle logo
Firma: Oracle
Type: whitepaper
Sprog: Dansk
Produktionsår: 2008