ERP i en fart

Få klar besked om best practices samt fordele og ulemper ved accelereret implementering af ERP-løsninger.

Accelereret ERP-implementering gør hele projektet billigere og giver dermed en bedre business case. Men der forudsætter, at man følger den rette strategi og bruger de rette værktøjer. For der er også store risici ved accelereret ERP-implementering: Utilstrækkelig forandringsledelse, mangelfuld optræning af slutbrugere, dårlig planlægning af de næste skridt efter implementeringen, dårlig tilpasning til virksomhedens forretningsprocesser og et væld af andre problemer. Problemer, der fører til højere cost-of-ownership, og som underminerer fordelene på bundlinjen.

Derfor kan man fristes til at spørge, om man i det hele taget skal accelerere en ERP-implementering? En langsommere proces koster penge, men minimerer risici. Valget står tilsyneladende mellem omkostninger og risici. Men faktisk ér det muligt at gennemføre en accelereret ERP-implementering, som samtidig er sikker. Læs hvordan i dette white paper.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Oracle via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Oracle logo
Firma: Oracle
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2007