Desktop-virtualisering for alle

RESUMÉ
I dette white paper kan du læse om, hvordan Citrix FlexCast gør din virksomhed i stand til at levere virtuelle desktoppe og applikationer skræddersyet til at imødekomme alle de forskellige krav til ydelse, sikkerhed og fleksibilitet fra alle medarbejdere på tværs af hele organisationen.

Hvad enten du er ude efter en enkel VDI-løsning til en overkommelig pris eller et stærkt enterprise-system til virtuelle desktoppe, så har Citrix en løsning til desktop-virtualisering, som vil give dine medarbejdere mere fleksibilitet og forbedre deres produktivitet. De fleste andre leverandører understøtter kun et eller to scenarier til desktop- og applikations-virtualisering.

•    Få overblik over dine valgmuligheder

•    Gennemgang af det fulde spektrum af virtualiserings-scenarier

•    Sådan vælger du den rette løsning for din virksomhed


Nøgleord: Desktop-virtualisering, It-arkitektur, Virtualisering, Datacenter, Smartphones, Apps, Netværk, Sikkerhed, Digital sikkerhedFor at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Citrix via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Citrix logo
Firma: Citrix
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2012