Udnyt synergien fra web 2.0 med Oracle WebCenter

Oracle WebCenter bringer web 2.0 til din virksomhed med branchens mest omfattende, integrerede og standards-compliant portal. Ved at give din virksomhed sømløs forbindelse mellem et komplet sæt web 2.0-tjenester såsom blogs, wiki'er, mashups, tagging og sociale netværk og de eksisterende applikationer og processer lader Oracle WebCenter din virksomheden engagere sine brugere og derved udnytte konsekvenserne ved sociale netværk til fulde.

Oracle WebCenter gør din virksomhed i stand til at støtte udviklingen af nye idéer, udnytte medarbejdernes viden og kritiske sans samt til at frigøre synergien ved samarbejde i en revolution af eksisterende forretningsmodeller og derved sikre vedvarende succes.

At bringe web 2.0 ind i virksomheden handler om andet og mere end blot den nyeste teknologi. Det handler om at ændre den traditionelle forretningsmodel og fuldt ud at udnytte kreativiteten, hjernekraften og passionen hos hver eneste medarbejder. Dette giver adgang til en rigdom af nye idéer og innovationer fra virksomhedens communities, hvilket i dag er essentielt i den dynamiske globale økonomi.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Oracle via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Oracle logo
Firma: Oracle
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2007