Nøglen til grøn it og lønsomhed

Udgifter til energi udgør en pæn del af it-budgetterne, og der er ikke meget, der tyder på, at det vil ændre sig. Ifølge Gartner vil energiforbruget til strøm og afkøling i store datacentre sandsynligvis stige støt de næste 10 år. Det vil ske, fordi processorer, servere og lagringsenheder bruger stadig mere energi. Mange virksomheder oplevere allerede, at deres energiudgifter eskalerer. Det følgende eksempel illustrerer problemets omfang:

En CIO i en global investeringsbank blev bedt om at betale afdelingens elektricitetsregning. Regningen, som var den første, CIO'en nogensinde var blevet bedt om at betale, lød på tæt ved to millioner dollars. Viceværten, som præsenterede CIO'en for regningen, påpegede, at hans afdeling ikke længere var i stand til at håndtere regninger af den størrelse og tilføjede, at it-elektricitetsudgifterne målt pr. kvadratfod var 17 gange højere end i andre afdelinger.


Type: White paper
Sprog: Engelsk
Sideantal: 9
Produktionsår: 2009

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og BMC Software via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
BMC Software logo
Firma: BMC Software
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2009