Bliv innovativ og agil som social virksomhed

Enterprise 2.0 betyder at gøre brug af social software inden for virksomheden eller mellem den og partnere eller kunder for at udnytte ansattes uformelle viden og de implicitte netværk, der er mellem mennesker, systemer og data. Sociale applikationer til virksomheden kan dramatisk forbedre, hvordan vi interagerer med kolleger i forhold til videnstyring og samarbejde.

Virksomheder konkurrerer mere og mere på evnen til konstant at innovere. Derfor bliver det nødvendigt at samarbejde på tværs af værdikæden med partnere, leverandører, kunder og endda konkurrenter for at høste viden, udnytte muligheder og fremme innovation. Slutresultatet bliver en ny, agil organisationsstruktur, der er særdeles fleksibel, dynamisk og reagerer hurtigt på ændringer i markedet.

Læs i dette white paper, hvordan din virksomhed kan forbedre videnarbejderens produktivitet i alle afdelinger lige fra marketing, forskning og udvikling, HR, økonomi og it ved at gøre web 2.0 til enterprise 2.0 ved hjælp af Oracle WebCenter Suite.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Oracle via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Oracle logo
Firma: Oracle
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2008