Project Management - Vejen til vellykede it-projekter

I dag bruger mange it-virksomheder tid på it-projektlevering. Selvom succesraten for projekter ligger på 34 procent, er der stadig 15 procent projekter der annulleres, mens hele 51 procent bliver 'udfordret' i løbet af projektfasen. Grunden til, at så mange projekter støder ind i problemer, er tit en manglende gennemsigtighed i projektet. Uden gennemsigtighed og plan over projektet er virksomheden ikke i stand til at se, hvordan den skal allokere sine ressourcer over en længere periode, samt hvornår projektet bør revideres.

Dette white paper indeholder praktisk indsigt og best practices til bedre it-projektlevering. Det gennemgår metoder til at bevæge sig fra en ad-hoc fremgangsmåde til en mere effektiv proces med oprettelsen af en projektstyringsorganisation. Der er fokus på at kreere et roadmap, der bringer de rette medarbejdere, processer og teknologier sammen, så de overordnede virksomhedsmål kan opfyldes.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og CA via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
CA logo
Firma: CA
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2029