Strømforsyningsovervejelser i Datacenteret

Et datacenter stræber efter at have den højeste tilgængelighed og effektivitet. I den forbindelse er Power Management en vigtig del af strategien. Traditionelle distributionsstrategier udfordres konstant af øget behov for strøm og omkostningerne ved samme. IDC har i en nylig undersøgelse har vist at Power/Cooling er nummer 1 udfordring for Datacentrene i dag! Denne undersøgelse viser også, at over halvdelen af de adspurgte ser meget alvorligt på hvordan de kan reducere strømforbruget. Der ud over viser en EPA (Enviromental Protection Agency - U.S. Miljøministerie) undersøgelse, at strømforbruget i et datacenter kan stå for op til 30% af en virksomheds IT-budget.
Den følgende afhandling diskuterer de overvejelser som der er nødvendige at foretage for, at vælge den rette strøm distributionsstrategi og tilhørende produkter på rackniveau. Interessant nok viser mange af disse overvejelser også, at hjælpe datacenter administratorer med at styre den største del af strømforbruget, der er proportional med den aktuelle IT-produktionsbelastning.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Avocent via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Avocent logo
Firma: Avocent
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2007