Outsourcing - Krisen åbner nye muligheder

Computerworlds redaktion sætter fokus på outsoucring i en krisetid. Behovet for besparelser betyder, at flere sender opgaver ud af huset. Et stigende antal aktører står klar, og har man ressourcerne klar, kan der være gode handler at gøre. IDC, CSC og IT-Branchen giver indblik i outsourcing-markedet netop nu.

CASE: Selektiv outsourcing er mantraet for Jørgen Paarup, chef for global it i LM Glasfiber. Backup og storage står en ekstern leverandør for. Men serverne driver it-afdelingen selv.

CASE:  It-afdelingen skal altid kunne matche leverandøren, lyder det fra Alan Jensen, it-direktør i Dansk Supermarked. Koncernen har outsourcet driften og det meste af udviklingsarbejdet til IBM. Men it-afdelingen er ansvarlig for, at løsningerne understøtter forretningen.

CASE: Det kræver øvelse at outsource til udlandet. Udviklingsdirektør Jesper Nyvold Larsen, Maconomy, løfter sløret for sine væsentligste erfaringer efter tre års outsourcing af udviklingsopgaver til Ukraine.

Guidens sponsorer har ikke haft indflydelse på indholdet. Sponsorerne er: TDC Hosting, DIR, Fujitsu, Mondo, Netgroup

Type: Computerworld Guide
Sprog: Dansk
Sideantal: 10
Produktionsår: 2009

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Computerworld via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Computerworld logo
Firma: Computerworld
Type: whitepaper
Sprog: Dansk
Produktionsår: 2009