Få mere ud af SharePoint med Oracle Fusion Middleware

Når virksomheder udruller Microsoft SharePoint, opstår der et nyt økosystem af indholdsdeling, samarbejde og projektbiblioteker. Denne infrastruktur administreres nogle gange af it-afdelingen, men oftere ser man en viral udrulning i afdelinger og projektteam, der med SharePoint selv skaber plads og rum til lokalt indhold.

Denne tilgang kan være en fordel for specifikke team, men den skaber nye udfordringer for it-afdelingen. Her ønsker man som regel at levere en samlet adgang til indhold, at sikre virksomhedens immaterielle rettigheder, at sikre compliance med love og regler - og at levere søgnings- og styringsværktøjer. Alt sammen på tværs af mere og mere forskelligartede arkiver og dokumentejere.

Læs i dette white paper, hvordan Oracle Fusion Middleware giver it-afdelingen bedre kontrol og giver brugerne større overblik gennem en unik serviceorienteret arkitektur (SOA).

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Oracle via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Oracle logo
Firma: Oracle
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2008