Kampen mod servernedbrud - En introduktion til fremtidens serverdrift

Virksomheder er som aldrig før afhængige af it-systemer til at håndtere alt lige fra virksomhedens softwareprogrammer til lagring af virksomhedskritiske informationer. Stabile datacentre er derfor en bydende nødvendighed for, at virksomheder kan fungere optimalt. Samtidig medfører den teknologiske udvikling, at strømforbruget stiger pr. server, hvilket i sidste ende kan give selv den mest profitable virksomhed en gedigen økonomisk hovedpine.

Dette white paper beskriver mange af de problemstillinger, der opstår i forbindelse med serverdrift, samt hvordan man imødegår disse problematikker. Du vil blandt andet lære, hvordan man måler og analyserer et datacenters strømforbrug, samt hvordan man kraftigt forbedrer datacentrets oppetid.

I denne forbindelse introduceres de mest anvendte, intelligente PDU-systemer (Power Distribution Unit), der kommer til at spille en afgørende rolle i kampen for en stabil it-drift.
En stabilitet som er nødvendig for, at man som virksomhed kan vende fokus mod sine kernekompetencer og derigennem styrke sin konkurrenceevne.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Er du bekymret om strømkapacitet i dit datacenter nu eller i fremtiden ?
Kender du strømforbruget i hvert enkelt udtag i dine strømdistributionspaneler ?
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Raritan via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Raritan logo
Firma: Raritan
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2008