It-sikkerhed - SaaS kan kurere hovedpinen

Det koster tid og penge hele tiden at holde virksomhedens værn mod sikkerhedstrusler i den bedst mulige form. Derfor er mindre og mellemstore virksomheder oplagte kunder til sikkerhed som en service, fremgår det af denne Computerworld Guide, som i uafhængig journalistisk form fokuserer på de strategiske og ledelsmæssige udfordringer i forbindelse med flere aktuelle aspekter af moderne it-sikkerhed. Sikkerhed som er service vil typisk øge sikkerhedsniveauet for mindre virksomheder, lyder en af erfaringerne, men træerne vokser nu ikke ind i himlen, advarer en ekspert. Guiden, som er skrevet af Computerworlds redaktion, indeholder også gode råd og tankevækkende erfaringer fra den kamp mod sikkerhedstrusler af enhver art, som danske virksomheder og organisationer deltager i hver dag.

Guidens sponsorer har ikke haft indflydelse på indholdet. Sponsorerne er: APC, Dansk Standard, Ezenta, MJ Software, Netgroup, Neteam og VeriSign.

Type: Computerworld Guide
Sprog: Dansk
Sideantal: 9
Produktionsår: 2008

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Computerworld via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Computerworld logo
Firma: Computerworld
Type: whitepaper
Sprog: Dansk
Produktionsår: 2008