Kom godt fra start med IT Governance

En lang række virksomheder er blevet afhængige af en bred vifte teknologier, der bl.a. skal være med til at styrke virksomhedens position på markedet. It er med andre ord blevet en integreret del af næsten alle virksomheder i dag, og behovet for it vil ikke blive mindre i fremtiden. Derfor er it-governance blevet et vigtigt parameter.

Mulighederne og udfordingerne ved effektiv styring af en virksomheds it-krav, -investeringer og -ressourcer er blevet et anliggende for bestyrelser og direktioner i alle større virksomheder. It-governance er derfor uløseligt forbundet til god virksomhedsledelse.

Der er ikke kun én rigtig måde at integrere it-governance på. Dette white paper fremlægger en række best practice-tilgange samt beskriver hvilke aspekter af it governance, det er yderst nødvendigt at fokusere på. Det er paperets målsætning at fungere som en inspiration og guideline til din virksomheds egen it-governance-implementering.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og CA via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
CA logo
Firma: CA
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2006