Case Study: IP-telefoni fremtidssikrer dansk auktionshus

Ældre teknologi må en gang imellem lade livet, i takt med at virksomheder vokser og derved ønsker at tilpasse sig et større marked. Det måtte auktionshuset QXL sande, da den traditionelle telefon-teknologi ikke formåede at leve op til auktionshusets ønske om en øget mobilitet og fleksibilitet. To aspekter som er blevet afgørende faktorer i takt med virksomhedens konstante vækst. IP-telefoni blev i denne forbindelse valgt som arvtageren til den aldrende traditionelle telefon-teknologi.

3PAS muliggjorde dette ønske med en skræddersyet totalløsning. Løsningen indebar blandt andet en integration af alle virksomhedens kommunikationsbehov og en mulighed for, at QXL selv kunne monitorere og tilpasse systemet. Dermed formåede QXL at øge produktiviteten, forbedre kundeservice samt reducere sine omkostninger - det teknologiske generationsskifte medvirkede derved til at styrke QXL's position på det danske og svenske marked.

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og 3pas via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
3pas logo
Firma: 3pas
Type: whitepaper
Sprog: Dansk
Produktionsår: 2008