Kampen mod Internettets trusler- En samlet tilgang til web-sikkerhed

Intet står stille i cyberspace. Lige siden Internettets fødsel, har Internettet været under en konstant forandring - en forandring som også kendetegner web-sikkerheden. Dette konstant ændrende landskab stiller høje krav til virksomhedens it-afdeling. I små og mellemstore virksomheder, der ikke besidder en forholdsvis stor kapital, er det derfor ofte svært konstant at være på forkant med udviklingen af nye sikkerhedstrusler.

Dette white paper beskriver fordelene ved at indføre en samlet tilgang til web-sikkerhed. Ved at anvende værktøjer, der specifikt er udviklet til at beskytte virksomheden mod sikkerhedstrusler og applikere dem konsistent i hele virksomheden, opnås fordele som klientbaserede løsninger ikke kan skabe. En samlet tilgang til web-sikkerhed er blandt andet med til muliggøre en præcis kontrol af virksomhedens web-applikationer samt at give en mere konsekvent sikkerhed på tværs af virksomhedens netværk. En sikkerhed som er nødvendig for at virksomheden kan agere proaktivt overfor udefrakommende trusler og derved opretholde en stabil it-infrastruktur

For at downloade dette white paper skal du udfylde nedenstående formular

Følgende oplysninger skal udfyldes for at downloade dette produkt.

Log ind og få auto-udfyldt denne formular

Navn
E-mail
E-mail igen
Jobtitel
Branche
Virksomhed
Antal ansatte
Telefon
Adresse
Post nr.
By
Land
Ved at hente dette white paper, accepterer jeg at modtage tilbud og markedsføringsmateriale fra IDG, IDGs partnere og Astaro via elektronisk post.

Info om dette whitepaper

Sponsoreret af:
Astaro logo
Firma: Astaro
Type: whitepaper
Sprog: Engelsk
Produktionsår: 2008